Paella de marisc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Valencia
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 Sípies
- 8 Gambes
- 4 Escamarlans
- 8 Trossos de costella de porc
- 400 gr. d'arròs
- 16 Musclos
- 16 Cloïsses
- 1 Tros de pebrot vermell
- 1 Pebrot verd
- 3 Tomàquets madurs ratllats
- 3 Dents d'all
- Julivert
- 1/2 llitre de fumet de peix
4 racions
Utensilis
Paella valenciana
Elaboració
Netejar el peix i el marica. Trossejar la sèpia. Ratlleu el tomàquet madur. Trossejar els pebrots. En una olla amb una mica d'aigua, s'introdueixen els musclos. Tapar l'olla i anar remenant. Quan els musclos estiguin abiètic, es retiren i se'ls separa una de les dues closques.
En una paella amb oli, sofregir les costelles. Rtir. Sofregir la sípia en el mateix oli. Retirar. Sofregir els pebrots, quan estiguin fets afegir l'all i el julivert o quan estan a punt s'afegeix el tomàquet-Remoure una mica a afegir la costella, la sípia i el fumet. Deixar hevir uns 5 minuts i afegir l'arròs. Poer sobre les gambes, escamarlans i cloïsses i deixar bullir uns 20 minuts
Decorar amb els musclos i retirar
Bon profit
1h
Notes
un cop retirat del foc, deixar reposar un parell de minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1823 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.